WPADKI NA PLANIE
Co do wpadek:
- na pogrzebie Alexa, podczas zbliżenia Marii widać, że Michael trzyma rękę na ramieniu Amy Deluca. Chwilę później widać jak Michael dopiero teraz kładzie rękę na ramieniu Amy. Dzisiaj to zauważyłam. Jestem z siebie strasznie dumna
Specjalny wpis do Hotori:
Twoje opowiadania zrobiły na mnie niesamowite wrażenie. Kilka razy stanęły mi łzy w oczach, co jest niesamowite, bo na Roswell nigdy się nie rozklejałam (nawet na pogrzebie Alexa). Dlatego mam do ciebie prośbę:
napisz coś o Michaelu i Marii. Proszę.....Zrób mi tą radość (i innym fanom M&M).
- na pogrzebie Alexa, podczas zbliżenia Marii widać, że Michael trzyma rękę na ramieniu Amy Deluca. Chwilę później widać jak Michael dopiero teraz kładzie rękę na ramieniu Amy. Dzisiaj to zauważyłam. Jestem z siebie strasznie dumna
Specjalny wpis do Hotori:
Twoje opowiadania zrobiły na mnie niesamowite wrażenie. Kilka razy stanęły mi łzy w oczach, co jest niesamowite, bo na Roswell nigdy się nie rozklejałam (nawet na pogrzebie Alexa). Dlatego mam do ciebie prośbę:
napisz coś o Michaelu i Marii. Proszę.....Zrób mi tą radość (i innym fanom M&M).
Jam jest kielich bez dna. Jam jest śmierć bez grobu. Jam jest imię bez imienia.
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
POWAŻNIE???? Ale fajnie. tyle razy to oglądałam i nie słyszałam tego. To się nawet nazywa jakoś specjalnie, tak samo jak czytanie rzeczy, których nie ma Konkretnie liter. Są testy, które pomijają pewne litery w słowach, robią dziwne wyrazy z poprzestawianymi literami, ale my licząc na nasz umysł "domyślamy się" co czytamy i czytam tak jak powinno być, dlatego ja za każdym razem jak Michael mówi "Maxwell" uśmiecham się ... czując aromat kawy
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
Zagzda się - nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosaloe mgoa byc w niaedzile i w dszalym caigu nie pwinono to sawrztac polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w solwie, ale clae solwa od razu.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
PITER - Ty nie zgrywaj świętego! to TY mu poprzestawiałeś kabelki
A swoją drogą to prawda. jak już oko zaakceptuje zmiany, to nie zwraca na nie uwagi.
Poza tym, nie byłoby legend o filmach, gdyby nie wpadki. któż z nas nie pamięa słynnej afery z drutami telefonicznymi podczas walki pod Grunwaldem i odgłosu startującego samolotu?? A Matrix? Tam się ponoć roi od wpadek. To dodatkowy "atut" filmu. (ps. o gwiezdnych wojnach nie wspomnę )
A swoją drogą to prawda. jak już oko zaakceptuje zmiany, to nie zwraca na nie uwagi.
Poza tym, nie byłoby legend o filmach, gdyby nie wpadki. któż z nas nie pamięa słynnej afery z drutami telefonicznymi podczas walki pod Grunwaldem i odgłosu startującego samolotu?? A Matrix? Tam się ponoć roi od wpadek. To dodatkowy "atut" filmu. (ps. o gwiezdnych wojnach nie wspomnę )
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
A chociaż Ameryki to zapewne nie odkryłam, to mi się przypomniało, że Michael uzdrowił kostkę Rzecznego Psa w odcinku Into the woods... potem mu "wycofali" zdolności
wipe out
W oodcinku Wipe Out (okolo 17, min 36 sek) gdy Michael spoglada przez lunete mozemy podziwiac jezdzace samochody (na samej gorze) - wlasciwie ich dolne polowy, ale widac ze to samochody. Dziwne... niby cale miasto wyparowalo przez skninow ale samochodami ma kto jezdzic... panowie z ekipy najwyrazniej ne uzyskali pozwolenia na zamkniecie dodatkowych ulic
Właśnie oglądam sobie, ROSWELL chyba po raz 10 i widzę następne wpadki:
Np.: W odcinku The Morning After gdy Topolski sprawdzała obecność przeczytała tylko 4 nazwiska- doszła do Guerin- i przestała sprawdzać. W klasie było jednak „trochę” więcej niż 4 osoby.
Jak zauważę jeszcze cosik to dam znać.
Np.: W odcinku The Morning After gdy Topolski sprawdzała obecność przeczytała tylko 4 nazwiska- doszła do Guerin- i przestała sprawdzać. W klasie było jednak „trochę” więcej niż 4 osoby.
Jak zauważę jeszcze cosik to dam znać.
"TO MY TWORZYMY SWÓJ LOS"Niech moc "Czechosłowaków" będzie z wami!!!
Myślisz, że pokazuje się w serialach całą lekcję? Po co mieli by kręcić całe sprawdzanie obecności?
Myślisz, że nauczyciele nie sprawdzają obecności 'na raty'? Najpierw początek, potem coś chcą powiedzieć, mówią, robi się dyskusja, a potem sprawdzanie się dokańcza...
Myślisz, że nauczyciele nie sprawdzają obecności 'na raty'? Najpierw początek, potem coś chcą powiedzieć, mówią, robi się dyskusja, a potem sprawdzanie się dokańcza...
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
poczekajcie aż dojdziecie do sprawdzania obecności, którego wszyscy pragną i jak tylko widzi się listę dzwoni się poznajomych, żeby wrócili z baru na salę, bo poszła lista