Mam taki postulat, nie wiem czy wszyscy przyznają mi rację, ale myślę, że przynajmniej większość...Otóż problem tyczy sie kolorów ''skórki'' naszego forum. Kontrast czarne -białe jest dla wzroku zabójczy, i dlatego postuluję o zmianę wyglądu forum. Najlepiej jeśli pójdziemy za RF, którego moderatorzy bardzo rozsądnie postawili na kolory biały i zielony, czyli te które są dla oczu odprężające, a już na pewno conajmniej neutralne. Wiem, że niektórzy pokręcą nosami, ponieważ nasz dotychczasowy szablonik wprowadza atmosferę wręcz kosmiczną
 , ale apeluje o rozsądek i rozpatrzenie interesów tych, którzy i tak mają ze wzrokiem problemy (nie mówię tu o sobie, ale wiem że tacy tu są). Z tego powodu proszę o głosowanie w ankiecie...a potem niech zarząd odniesie się do tego.
 , ale apeluje o rozsądek i rozpatrzenie interesów tych, którzy i tak mają ze wzrokiem problemy (nie mówię tu o sobie, ale wiem że tacy tu są). Z tego powodu proszę o głosowanie w ankiecie...a potem niech zarząd odniesie się do tego. 

(Tak, wiem, wiem, że już {o} się wypowiedział)
 (Tak, wiem, wiem, że już {o} się wypowiedział) 

{o} w tym kontekście to...cóż, naprawdę rozbawiłeś mnie tym stwiedzeniem, że większość stron dla słabo widzących ma takie kolory
 {o} w tym kontekście to...cóż, naprawdę rozbawiłeś mnie tym stwiedzeniem, że większość stron dla słabo widzących ma takie kolory  Proszę podać konkretny przykład, linki...
 Proszę podać konkretny przykład, linki...  

wystarczy spojrzeć na ankietę...remis, a więc nie pozostaje nic innego jak pójść na ten wyżej zaproponowany kompromis...Ci, co chcą zmian nie są już mniejszością, więc raczej przeciwnicy nie poradzą...
 wystarczy spojrzeć na ankietę...remis, a więc nie pozostaje nic innego jak pójść na ten wyżej zaproponowany kompromis...Ci, co chcą zmian nie są już mniejszością, więc raczej przeciwnicy nie poradzą...
 Mam nadzieję,że nasza prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona.
 Mam nadzieję,że nasza prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona.