Tak na serio to nigdy nie wiedziałam, czy na tej płycie jest coś jeszcze oprócz muzy czy nie... a jeśli jest to co...
No więc m.in. tapety, wygaszacz (super!), mapa itp.

Moderator: LEO

Swoją drogą muze można ściągnąc z neta ale jeszcze te tapety i mapa, wow. A i tak nie ma to jak orginał!
 Swoją drogą muze można ściągnąc z neta ale jeszcze te tapety i mapa, wow. A i tak nie ma to jak orginał! 

Najgorsze było to że musiałam wrócić po nią następnego dnia bo celowo nie brałam pieniędzy żeby nie wydać
 Najgorsze było to że musiałam wrócić po nią następnego dnia bo celowo nie brałam pieniędzy żeby nie wydać   
 Freja tez nie wiedziałam puki do napędu nie włożyłamA po włożeniu jej do napędu komputera otwiera się przedemną coś jeszcze...
 ale jak radość potem
 ale jak radość potem   nie do opisania ...
 nie do opisania ... ) ale już za 65 zł .. całesz szczescie ze na swoja trafiłam w Media Markt
 ) ale już za 65 zł .. całesz szczescie ze na swoja trafiłam w Media Markt  

bardzo dobrze pamiętam ten konkurs potem przez pare miesięcy wyrzucałam sobie dlaczego ja tego smsa nie wysłałam???Justynka wrote:też mam tą płytkę ;] otóż jakieś dwa lata temu(albo trzy) w świecie seriali był konkurs.. nie pamiętam dokładnie jaki..
To w Media Markt O_o 35 zeta? Byłam w Empiku... kiedyś z ciekawości zapytałam czy jest powiedzieli, że nie ale mozna sprowedzić... cena "jedyne" 79 złotychMagea wrote:Zgadzam się płytka jest raczej trudno dostępna .... ale czy droga? ... Ja zapłaciłam 35 zł w Media Markt ogrinalan płyta 3 Doors Down była tam za ok.65 zł ...
 dziękuje bardzo...
 dziękuje bardzo... Brat mojej best friend jest dziennikarzem muzycznym dostaje mnóstwo płyt, załatwia czasem darmowe bilety do kina w dniu premiery, bilety na koncerty i takie tam. Często sprowadzają mu krążki z USA firend poprosiła go no i MAM!
 Brat mojej best friend jest dziennikarzem muzycznym dostaje mnóstwo płyt, załatwia czasem darmowe bilety do kina w dniu premiery, bilety na koncerty i takie tam. Często sprowadzają mu krążki z USA firend poprosiła go no i MAM!Users browsing this forum: No registered users and 62 guests