Geneza nicków
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
- ciekawska_osoba
- Fan
- ciekawska_osoba
- Fan
- ciekawska_osoba
- Fan
No baśniowe to nie jest, raczej historyczn... kto lubi fantastyke moze je znac jeszcze skad inand... ale jeszcze nie zdradze szczegolow.
Hypatia-Tia
"Don't ever give up your dreams. Without dreams there's nothing else. When someone tells you can't, go ahead and prove them wrong. Don't be afraid of the unknown, embrance it" Becky R.I.P
"Don't ever give up your dreams. Without dreams there's nothing else. When someone tells you can't, go ahead and prove them wrong. Don't be afraid of the unknown, embrance it" Becky R.I.P
Nie zgodzę się - i to podwójnie. Po pierwsze - o to samogłoska . Po drugie - nie jest to całokształt (aczkolwiek - wyraża bardzo dużo). Mojego całokształtu nie da się wyrazić...luki wrote:Z matematycznego punktu widzenia {o} oznacza zbiór zawierający tylko jeden element "o". Czyli być może ta spółgłoska jest w stanie ujać całokształt postaci {o} - czyżby dlatego, że każdy krzyczy "ooooooo!" na jego widok?
Niekoniecznie... o może być stałą, a całego wyrażenia możnaby wtedy użyć do wskazania znaku łańcucha - np. tak:luki wrote:Wyrażenie {o} w PHP (więc pewnie i w C++ też) byłoby błędne.
Code: Select all
define("o",/*i tu jakaś lizba*/);
$zmienna = /*i tu jakiś tekst*/;
print($zmienna{o});
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
- ciekawska_osoba
- Fan
{o} alez wy macie pomysły ,
Hypatia z Aleksandrii (370-415), grecka matematyczka, astronom i filozof. Wykładała w Muzeum (Musejonie) Aleksandryjskim. Komentatorka i interpretatorka dzieł Platona, Arystotelesa i innych filozofów greckich w duchu neoplatonizmu. Zamordowana przez tłum fanatyków, podburzonych kazaniami patriarchy Cyryla.
I co Hypatio dobrze odrobiłam zadanie?
Hypatia z Aleksandrii (370-415), grecka matematyczka, astronom i filozof. Wykładała w Muzeum (Musejonie) Aleksandryjskim. Komentatorka i interpretatorka dzieł Platona, Arystotelesa i innych filozofów greckich w duchu neoplatonizmu. Zamordowana przez tłum fanatyków, podburzonych kazaniami patriarchy Cyryla.
I co Hypatio dobrze odrobiłam zadanie?
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
Rany Ciekawska_osobko pieknie odrobione zadanie ale to jeszcze nie wszystko, taa wiem marudze ale akurat moj nick jest najpierw z ksiazki, a potem dopiero potwierdzony historia.... Annie McCaffrey "Statek, ktory poszukiwal".
Brawoooooooo No i Graalion blisko byl z ta Grecja
A nick "ciekawska_osobka" to mi i tak kojarzy sie jednoznacznie.... wtykasz nos we wszystko co mozesz bo jestes ciekawa swiata... ech tywialne mam pomylsy.
I zadna apatia - wypraszam sobie panie Faraonie
Brawoooooooo No i Graalion blisko byl z ta Grecja
A nick "ciekawska_osobka" to mi i tak kojarzy sie jednoznacznie.... wtykasz nos we wszystko co mozesz bo jestes ciekawa swiata... ech tywialne mam pomylsy.
I zadna apatia - wypraszam sobie panie Faraonie
Hypatia-Tia
- ciekawska_osoba
- Fan
hehe tak po prawdzie to mnie Hypatia kojarzyła się z jakąś hybrydą czy jak to nazwać, co w mitach występuje, chyba herkules z tym walczył A opis to znalazłam w necie, bo akurat przyznaję się nie wiedziałam skąd taki nick pochodzi
hehe dobre masz skoajrzenie z moim nickiem Tak naprawdę to bez wyraźnego związku czy przyczyny wzięłam taki nick, tak jakoś kiedyś jak jeszcze udzielałam się gdzie indziej, naprawdę sama nie wiem dlaczego tak a nie inny mam
Hehe Ramzesku z apatią?
hehe dobre masz skoajrzenie z moim nickiem Tak naprawdę to bez wyraźnego związku czy przyczyny wzięłam taki nick, tak jakoś kiedyś jak jeszcze udzielałam się gdzie indziej, naprawdę sama nie wiem dlaczego tak a nie inny mam
Hehe Ramzesku z apatią?
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
- Maja_Sensi
- Gość