Geneza nicków
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
- Maja_Sensi
- Gość
-
- Nowicjusz
{o}.
o.
domknięta całość, doskonałość kształtu, symbol nieskończoności nie zaczerpnięty jednak z języka matematycznego. Symbol słońca i 50%podstawowego jezyka programistów (o ile się nie mylę, bo bliżej mi do Słońca niż Matematyki ) Jednak przykmowanie pewnego imienia wiąże się zawse z samokreśleniem i przyjęciem pewnych cech, przypisaniem ich sobie lub ich odzwierciedleniem w nazwie, dlatego też każdy z nas może się mlić i każdy może mieć rację, jednak jedyna osoba, która zna symbolikę i znaczenie nicka {O} jest on sam
o.
domknięta całość, doskonałość kształtu, symbol nieskończoności nie zaczerpnięty jednak z języka matematycznego. Symbol słońca i 50%podstawowego jezyka programistów (o ile się nie mylę, bo bliżej mi do Słońca niż Matematyki ) Jednak przykmowanie pewnego imienia wiąże się zawse z samokreśleniem i przyjęciem pewnych cech, przypisaniem ich sobie lub ich odzwierciedleniem w nazwie, dlatego też każdy z nas może się mlić i każdy może mieć rację, jednak jedyna osoba, która zna symbolikę i znaczenie nicka {O} jest on sam
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
-
- Nowicjusz
Xander... ten nick skrywa w sobie najciemniejsze sekrety starożytnej magii... Uważny obserwator jest w stanie odczytać z niego alchemiczny wzór na produkcje złota z żelaza... Nick ten przeczytany z odpowiednia intonacją otworzy portal do równoległych wymiarów... Xander... tadadada (jakby ktoś nie wiedział nuce złowieszczą Tokate Bacha) tadadada....
-
- Nowicjusz
- lizzy_maxia
- Fan
- brendanferhfan
- Zainteresowany
Hi hi chyba jednak {o} pozostanie tajemniczy jego nick po prostu nie ma żadnego znaczenia dlatego nikt na nie nie może wpaść a on się do tego nie przyzna i wszyscy będą tak do końca świata zgadywać
No dobra ciekawa jestem ile osób zgadnie pochodzenie mojego nicka, jak dotąd zgadły tylko 3 osoby nie rozumiem dlaczego, to takie proste
P.S. Jeżeli inti lub Kwiat_W się na ten temat odezwą........ ZABIJĘ
No dobra ciekawa jestem ile osób zgadnie pochodzenie mojego nicka, jak dotąd zgadły tylko 3 osoby nie rozumiem dlaczego, to takie proste
P.S. Jeżeli inti lub Kwiat_W się na ten temat odezwą........ ZABIJĘ
I want out, because I love you so much
Często nicki nic nie znaczą lub są zrozumiale dla wąskiego grona osób.Najcześciej nicki pochodzą od nazwiska ,imienia lub ulubionej postaci literackiej lub filmowej lub tak jak w mojej sytuacji od ksywy z dzieciństwa.
Cowards die many tiems before their deaths,The valiant never taste of death but once.