Liz Parker
Moderator: Galadriela
Re: Liz Parker
Mam do was pytanie w jakim odcinku fryzurze czy sezonie najbardziej podobała wam się Liz ? Jeśli chodzi o mnie to chyba najbardziej na podwójnej randce w Crazy i jeszcze jako elfik w świętej wiosce Mikołaja
Sezon 2 odcinek Summer 47 jak kiedy Michael przyszedł ją przeprosić, scena na szkolnym korytarzu. Wtedy wyglądała ślicznie.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Zgadzam się w stu procentach tez tam mi się podobałafemii wrote:Sezon 2 odcinek Summer 47 jak kiedy Michael przyszedł ją przeprosić, scena na szkolnym korytarzu. Wtedy wyglądała ślicznie.
Goya mówiłam ci już, że wielkie umysły myślą tak samo.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
Prawda femii no i oczywiście wielkie umysły znają swoją wartość
Wielkie umysły myślą podobnie i gust także maja podoby
Wielkie umysły myślą podobnie i gust także maja podoby
W takim razie wszystcy roswellfani sie na to łapiąGoya wrote:(..)Wielkie umysły myślą podobnie i gust także maja podoby
Nie wszyscy roswellfani. Tylko ci, którzy mają wielkie umysły To takie wyjątkowe grono. Możemy cię do niego zapisać Irien jeśli chcesz. Myślę, że będziesz do nas pasować. Może w ogóle trzeba by było założyć osobny temat. Specjalnie dla naszych wielkich umysłów.
Oczywiście, czuję się zaszczyconafemii wrote:Nie wszyscy roswellfani. Tylko ci, którzy mają wielkie umysły To takie wyjątkowe grono. Możemy cię do niego zapisać Irien jeśli chcesz. Myślę, że będziesz do nas pasować.
Wszelkie nowe tematy jak najbardziej wskazanefemii wrote:Może w ogóle trzeba by było założyć osobny temat. Specjalnie dla naszych wielkich umysłów.
O to może założymy specjalny temat zatytułowany genialne pomysły naszych genialnych forumowiczów Oczywiście że irien jest zaproszona im lepiej wielkich umysłow tym lepiej Może jeszcze ktoś będzie się chciał zapisać do naszego super klubu i będziemy prowadzić interesujące dyskusję Ps najpierw podajcie wynik swojego IQ
To był cios poniżej pasa. Nie cyferki definiują naszą inteligencje. Moja na przykład jest wrodzona Po prostu jestem taka wspaniała i genialna Swoją drogą miało być o fryzurach Liz Parker a skończyło się na naszej wyższej mądrości. Tak czy inaczej jest dobrze.Goya wrote:Ps najpierw podajcie wynik swojego IQ
Jest dobrze bo nawiązała się dyskusja a z tym IQ to przecież lekki żarcik (przecież obiecałam pozytwne posty) Wiesz femii Ciebię zdążyłam już poznać i wiem że jesteś wybitna Ale nie każdy może wstąpić do naszego klubu sama rozumiesz Oprócz irien która ma specjalne zaproszenie
Takie komplementy, jeszcze mi skrzydełka wyrosną.
Na razie w naszym klubiku jesteśmy we trzy ale kto wie. Może z czasem znajdą się jakieś inne wybitne jednostki i zechcą do nas dołączyć. Ale pamiętajcie tylko na specjalne zaproszenie moje bądź Goy.
Na razie w naszym klubiku jesteśmy we trzy ale kto wie. Może z czasem znajdą się jakieś inne wybitne jednostki i zechcą do nas dołączyć. Ale pamiętajcie tylko na specjalne zaproszenie moje bądź Goy.
Można zgłaszać ewentualną kandytaturę wnioski będziemy rozpatrywać nie zależnie od pory dnia więc zapisujcie się póki jeszcze można
Udostępniam formularz zgłoszeniowy. Wypełniony proszę składać w dziale Różności w wątku Wielkie Umysły, gdzie także znajduję się kopia formularza. Wybrane osoby będą powiadamiane przez prywatne wiadomości. A także na sam koniec ogłosimy listę wybrańców.
1. Nick
2. Data przybycia na forum
3. Status na forum
4. Powód dla, którego jesteś jednym z Wielkich Umysłów (ilość słów dowolna)
1. Nick
2. Data przybycia na forum
3. Status na forum
4. Powód dla, którego jesteś jednym z Wielkich Umysłów (ilość słów dowolna)
Więc zachęcam do wypełniania formularzy. Femii dziękuję rybko że się zajęłaś formularzami jestes niezastąpiona
MiłoGoya wrote: Oprócz irien która ma specjalne zaproszenie
Skoro już mamy osobny temat na te wielkie sprawy Może powrócimy do wątku
Jestem za. Moja kolejna ulubiona fryzura Liz Parker to odcinek Busted kiedy Max pokazuje jej broń przy samochodzie na pustyni.
A mi bardzo podoba się w Graduation w długich lekkich falowanych włosach Pod koniec 2 sezonu tak jakoś dziwnie uwydatniała przedziałek i nie wyglądała za dobrze, a w 3 sezonie włoski choć nieco dłuższe to fryzurki miała bardziej stylowe i dzięki Bogu przestała sobie robić przedziałek
A co myślicie o fryzurze, którą miała w pierwszym epizodzie zaraz po postrzale?
We're TAKERS